maandag 9 februari 2009

Ondertussen al 4 avonden gaan kijken naar de 'fou lions' echt raar.
We moeten toegeven, de eerste keer scheten we serieus in ons broek, maar ondertussen zijn we al veel geruster. Gewoon veel klappen en roepen als de leeuw dicht bij je komt.



In het klasje maakten we vorige week zandtekeningen. (het nieuwe thema van de maand is kleding) Echt super geslaagd. De kls deden het heel goed, waren echt tevreden en ook de juf was echt blij. ( het was wel een andere omdat Binetie ziek was.) Deze week werken we weer helemaal in hoekjes en stempelen we t-shirts. Achterna proberen we nog een modeshow uit met de termen van hun bewegingslesjes erin. Vandaag vernamen we ook dat we donderdag, vrijdag en maandag niet naar school moeten. Blijkbaar is er een groot religieus feest, redelijk ver. Dus moeten ze lang reizen en zeker niet te vergeten: reposen achteraf.

jaja, het thema kledij. Wat mag er dan zeker niet ontbreken? Ongerijmdheden natuurlijk. De juf snapte eerst onze bedoeling niet,k mar na wat uitleg had ze het door en vertaalde ze ons heel goed naar de kls toe. Ze vonden het toch ook wel grappig. Wie zegt nu aan juffen wat ze moeten doen?
groetjes uit het zonnige senegal
(vandaag was het efces niet uit te houden in de zon, hihi)
Bintoe en Aïda


3 opmerkingen:

Emmie zei

Hallo daar!
Echt heel leuk wat jullie daar allemaal uitspoken. De kindjes amuseren zich waarschijnlijk te pletter met jullie de originele creatieve opdrachten en hun leuke kleuterjuffen. Nog veel succes en plezier.
x Emmie.

Anoniem zei

Amai, die 'fou lions', das nog teen en tander, je zou inderdaad afgeschrikt zijn als je ze ziet!!!Jullie kennen er wat van om jullie kledij goed te laten passen, zo te zien hebben jullie er veel plezier aan gehad. Niet te verwonderen dat die kindjes het amusant vonden. Alé, nog veel succes met die klas, doe zo voort, ook met de andere klasjes. Doei, groejtes

Anoniem zei

Hoi,
voorzichtig zijn hé met de lions!!!!!



Groetjes van ons allemaal !



Matthias

Marnik en Nancy