zaterdag 17 januari 2009

De kleinste koddigaard van de familie:


Kijk hoe schattig ze hier zijn:

Hun 'slaapklasje', zucht:

Sfeerbeeld van het bezoekje aan de zee:






10 opmerkingen:

Stesh zei

Haha, da klein pernukkeltje! :D

Sophie zei

Alez, we zien dat je je direct thuisvoelt. Geniet maar van al die kindjes daat. We hopen alleen maar dat je je daar ook niet te goed voelt dat je toch nog wil terugkeren na 3 maanden. Vele dikke zoenen van iedereen hier.

Chloé zei

Les geven aan dergelijke lieve,kleine snoettertjes -- dit wordt alvast iets om nooit te vergeten !!
Alvast veel plezier in het zonnige Afrika.

Groetjes vanuit een regenachtig België.
Dikke zoenen.

Anoniem zei

Dag Stefanie & vriendin,
We zijn zéér blij dat Olevier ons dit doorstuurde!We zien dat jullie al ferme in de weer zijn! Stel het héél goed hé meisjes!!!Dikke knuffel van bomma Monique & bompa Sadi uit Poperinge

Anoniem zei

Dag girls!
Ik zou mij ook direct thuisvoelen hoor als ik die foto's zie :)
Zeker bij dat bezoekje aan de zee Haha :)
Amuseer jullie en geniet ervan!

X Lieselot Dhooghe

Anoniem zei

tjah Fannie... chansaard... geniet er daar maar van, ik ben ervan overtuigd dat jullie daar (tijdelijk) het verschil kunnen maken! (en merci voor de knuffel voor je vertrek!)

groet!
stijn (jd)

paulchris zei

Hoi Evelien,

wat leuk om die foto's te zien. Ja, die "pernukkeltjes" knuffelen is altijd je droom geweest hé. Zo te zien is er nog wat werk aan die klasjes....geen hulp nodig? We zijn echt trots op je dat je die uitdaging aangaat. Het wordt zeker iets dat je nooit zal vergeten. Hou je goed hé. Dikke zoenen.

de mortierkes zei

hey stefanie en evelien,
tof dat jullie ervan genieten, behalve van gepakte gsm, vraag ze maar terug hé, jullie niet laten doen hoor. Vraag eens als jullie iets mogen stelen van hen! allé, misschien een onderwerp voor jullie onderwijs aan die kleurtertjes. Zij moeten niet denken dat wij blanken er niets voor moeten doen. Hopelijk zullen jullie in de loop van jullie verblijf goeie gesprekken hebben met mensen van daar, over hoe zij zich voelen tegenover blanken en over jullie interesse voor Senegal of over ontwikkelingshulp en zo. Ik zou het al zien zitten ...
Allé, wat hebben jullie al gegeten? krijgen jullie groenten zoals hier? hoe ziet een ontbijt, een middagmaal, een avondmaal eruit? We lezen het wel op jullie blog. Geniet nog superveel van jullie stage!! en van de zon!

Anoniem zei

Dag Stefanie en Evelien

Blij om wat nieuws van jullie te horen en te zien! Amai, als ik dit vergelijk met mijn school! We zien dat jullie zich al goed thuis beginnen te voelen (want daarover hebben Ilse en ik het gehad in de repetitie gisterenavond...).

Tot binnenkort!!!
Een dikke knuffel en zoen van ons allemaal !
Nancy Marnik Matthias

Anoniem zei

Hallo Stefanie en vriendin,

Vorige week vrijdag hebben we de uitleg op school gekregen over de Noord-zuidstage. En ik vroeg aan Carel als je ook naar Rufisque kon gaan. Toen vertelde hij mij dat er 2 studenten vertrokken waren. Onmiddelijk belde ik naar Emmie Gust. Ik kreeg te horen dat je in het huis slaapt waar ik 2 jaar geleden 2 weken heb verbleven.
Wil je heel veel groeten doen aan Fanta. Hoe gaat het nog met haar? Doe ook heel veel groeten aan Moussa,.... EN in het bijzondere aan Babacar. Doe hem heel heel heel veel groeten en zeg dat ik normaal deze week of volgende week eens zal bellen.
Kzou zeggen geniet er van en hopelijk mag ik volgend jaar het zelfde meemaken als jullie nu.
Mijn aanvraag moet binnen voor 21 maart. Het wordt spannend.

Ik wil jullie maar 1 iets zeker mee geven. Geniet echt van de unieke ervaring!!!!!!!!!!

Groetjes,...

Jozefien Maertens (2 BAKO)